VII Jornades ARDIT de Networking en Recerca Interdisciplinària

Des de la Junta i la coordinació fem una crida a la participació a totes les persones, membres o amics/amigues d’ARDIT que vulguin compartir l’estat de la seva recerca, inquietuds metodològiques i propostes de treball, per tal de trobar sinèrgies que generin treball conjunt, veritablement interdisciplinari.

L’objectiu d’aquestes Jornades és facilitar una plataforma d’intercanvi entre membres, amics i amigues d’ARDIT, així com establir una primera presa de contacte amb la presentació oral de la recerca científica, ja sigui en el marc de la realització del Treball Final de Màster, el Pla de Recerca que s’ha de presentar durant el primer any de Doctorat, una proposta d’investigació postdoctoral o altres projectes en l’àmbit dels estudis medievals.

Per afavorir l’ambient de treball, hem considerat establir un temps d’exposició de 15 minuts per presentació i ampliar el temps de debat i reflexió, esperant que s’enriqueixi amb les aportacions de la resta dels participants.

Tenim previst que aquestes VII Jornades tinguin lloc el proper 21 de novembre, en un horari que puguem acordar prèviament entre tots els participants.

Els que hi estigueu interessats podeu escriure a: [email protected]

En el mateix correu electrònic haureu d’incloure un títol de la presentació i un breu resum de la mateixa (300 caràcters aprox.), així com les vostres dades personals: nom i cognoms, si sou estudiants de màster o doctorat i altres informacions que puguin ser d’interès per als vostres companys i companyes. Tanmateix, per tal de facilitar la confecció de l’horari de la Jornada, haureu d’indicar si teniu preferència per l’horari de matí o tarda.

El termini d’enviament de propostes serà el dia 17 de novembre (AMPLIACIÓ DEL TERMINI)

Una vegada finalitzada la Jornada, tots els participants que ho sol·licitin rebran un certificat acreditatiu de la seva presentació, la qual també comptarà com a activitat de formació per a aquells que estiguin cursant el Doctorat en Cultures Medievals.

Esperem que trobeu interessant la proposta.


Wednesday 21 November 2018 - Wednesday 21 November 2018